May 2nd Aangepaste openingstijden

Deze week hebben wij aangepaste openingstijden:

Woensdag 4 mei: 09:00 - 17:00
Donderdag 5 mei: Gesloten
Vrijdag 6 mei: 09:00 - 23:00

Mar 1st Verlaagde transactiekosten iDEAL!

Beste klant,

Wij hebben sinds vandaag de transactiekosten van iDEAL verlaagd van 80 cent naar 50 cent.

Jan 13th Nieuwe locatie VPS

Beste klanten,

Wij gaan binnenkort een nieuwe locatie in gebruik nemen voor VPS hosting. Deze locatie is SmartDC te Rotterdam! Alle VPS'en op die locatie hebben een 1Gbit verbinding in plaats van 100Mbit! Verder krijgt u een gratis IPv6 adres en we hebben nieuwe processoren.

Jan 1st Kleine wijziging factuurnummers

Beste klant,

Vanaf 2016 gebruiken wij andere factuurnummers voor betaalde facturen. In 2015 bleef het factuurnummer gelijk na betaling. Om belastingtechnische redenen worden betaalde facturen veranderd in het volgende format: 2016-F(nummer).

Jul 21st Nieuwe betalingsprovider

Beste klant,

Wij gaan per 1 augustus een nieuwe betalingsprovider gebruiken genaamd Mollie. Tevens is ons IBANnummer ook veranderd naar NL35KNAB0739730975 (t.n.v. SKB Enterprise)

Jul 19th Minecraft Servers in Nederland

Beste klanten,Vanaf augustus beginnen wij met het aanbieden van minecraft diensten in Nederland. Hierdoor hebben klanten een beter connectie met hun minecraft server. Alle minecraft servers met het IP 94.23.252.xx worden als eerste overgeplaatst op de nieuwe server in SmartDC, Rotterdam.We gaan het komende jaar 2016 proberen de meeste diensten ... Lees verder »

Nov 21st iDEAL, Paysafecard, Mistercash en Sofort Banking

Beste klanten,

We hebben sinds kort ook IDEAL, Paysafecard, MisterCash en Sofort Banking toegevoegd aan onze betaalmethoden. Je kan deze gebruiken door de betaalmethode "IDEAL, Paysafecard en Mistercash" te kiezen.

Oct 11th iDEAL, Paysafecard en Mistercash

Binnenkort voegen wij iDEAL, Paysafecard en Mistercash toe aan onze betaalmethoden!